Musikklubb for feinschmeckere

Høyttalerprodusent vil MP3 til livs.

Publisert
Sist oppdatert

Den britiske høyttalerprodusenten Bowers and Wilkins (B&W) har sett seg lei på komprimert musikk.

I hvert fall hvis vi ser på deres siste satsning - B&W Music Club er nemlig en klubb opprettet for feinschmeckere, som hver måned vil få tilgang til et eksklusivt album i tapsfritt format.

Formatet som er valgt er Apple lossless, som i utgangspunktet betyr at du må bruke iTunes for å spille av musikken, men i følge Wikipedia skal også VLC media player og Mplayer også klare å spille av filene. Musikkfilene er derfor av høyere kvalitet enn MP3-filene de fleste av oss bruker i dag.

>> Les også: Test av nettmusikkbutikker

Musikken kan brennes på CD (noe B&W oppfordrer til, siden de vil at du skal høre på dette på hjemmeanlegget ditt og ikke på PC-en), og hvert album kan lastes ned to ganger. Sammen med albumet får brukerne en .pdf-fil med "boka" som følger med CD-plata, samt cover-grafikk.

Eksklusive innspillinger

Innspillingen av albumene er eksklusiv for musikklubben og gjøres i Peter Gabriels Real World Studios, som B&W hevder er ett av de mest høyteknologiske studioene i verden. Hvert album er tilgjengelig for nedlasting i én måned, og etter det får artistene mastertapen med mulighet for å slippe albumet med hvilket plateselskap de måtte ønske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer