Muzio JM-150FR

Den første MP3-spilleren med OLED-skjerm er nå i butikkene, og vi lurer på om det gjør noe som helst forskjell. Les vår test!

Publisert
Sist oppdatert

OLED-teknologi innebærer at skjermene har klarere og skarpere farger, samtidig som de bruker mindre strøm. Vi har sett OLED-skjermer på mobiltelefoner og kameraer, men dette er første gangen vi prøver en MP3-spiller med slik teknologi.

Muzio-spilleren er produsert i Sør-Korea, og stiller med god funksjonalitet og kapasitet - selv om den ikke har spesielt revolusjonerende muligheter. Med unntak av skjermen, altså.

Ingen installasjon

Den flash-baserte spilleren er en USB-plugg, som betyr at den settes rett inn i USB-porten uten at du behøver å installere drivere eller programvare. Den dukker rett og slett opp som en egen stasjonsbokstav, og det er bare å flytte over filer. Det er mulighet for avspilling av både MP3- og WMA-filer, og som seg hør og bør i en moderne musikkspiller kan du også høre på radio og gjøre stemmeopptak. Det er også innebygd linjeinngang som lar deg ta opp ekstern lyd som enkodes automatisk til MP3.

Vår testeksemplar har 512 MB minne, som holder til en hel del låter. Det er kun støtte for USB 1.1, så det tok litt tid å overføre et helt album.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer