My Documents tilbake i Windows 7

I hvert fall i build 6954...

My Documents tilbake i Windows 7
Publisert
Sist oppdatert

"My Documents" eller "Mine Dokumenter"-mappen hadde en sentral plass i Windows fra Windows 95 til Windows XP. De to undermappene Mine Bilder og Min Musikk var også på plass helt til Windows Vista dukket opp i januar 2007.

Upersonlig i Vista

Her hadde Microsoft i stedet introdusert et hjemmeområde der dokumenter, bilder, videoer, musikk, favoritter med mer lå på samme nivå, og benyttet samtidig anledningen til å fjerne det personlige prefikset "Mine". Nå het det bare Dokumenter, Bilder, Musikk osv. Mindre personlig, med andre ord.

Da den første prøveversjonen av Windows 7 ble sluppet på en utviklerkonferanse i Los Angeles i oktober, hadde mappene igjen skiftet navn. Nå het de Personal Documents, Personal Pictures og Personal Music, men hadde fått en mindre fremtredende rolle takket være en helt ny Bibliotek-funksjon, der man kunne samle en rekke mapper uavhengig av lokasjon.

Nå har en ny prøveversjon av Windows 7 funnet veien til nettet, og nå melder testerne om at My Documents, My Pictures og de andre velkjente mappene er tilbake igjen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer