HP Envy 13

Mye kraft i kompakt PC

Det er mye å like ved HP Envy 13. Irritasjonene er nesten borte, men det er fortsatt et par detaljer som trekker ned.

MYE FOR PENGENE: HP Envy 13 er en av de mest attraktive 13-tommerne i høst. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
MYE FOR PENGENE: HP Envy 13 er en av de mest attraktive 13-tommerne i høst. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som en av de største PC-produsentene i verden, har HP et rikt utvalg med datamaskiner, og dekker alt fra de som ønsker det veldig enkelt, til PC-spillerne som foretrekker så mye kraft som mulig.

Envy-serien plasserer seg i det høyere segmentet til HP, men med et mer fokus på studenter og kontorer fremfor spilling, selv om den har et dedikert grafikkort i form av Nvidia GeForce MX250. Vår testmodell er også utstyrt med en Intel i7-prosessor, 512 GB lagring og 16 GB minne, og er dermed midt i blinken for deg som vil ha en student-PC med litt ekstra futt i.

Stilrent design

Historisk sett har HP kanskje ikke vært de mest spenstige hva gjelder design, men de seneste årene har selskapet, som kniver med Lenovo om førsteplassen i PC-markedet, kommet seg stort. Spectre-serien er spesielt lekker, med unike Folio i spissen, men også Envy-modellene har fått en liten oppsving de seneste årene.

HP Envy 13 har et enkelt og stilrent design uten at den skiller seg noe spesielt ut fra andre Ultrabooker. Hadde den hatt svarte taster i stedet for sølvgrå, hadde det ved første øyekast vært vanskelig å skille den fra en Dell XPS eller en Apple MacBook Air.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.