Mye nytt USB-utstyr fra Entrega

USB byr på mange nye løsninger, men også på en del overgangsproblemer – i dobbelt forstand. Den norske importøren Storewell lanserer nå en rekke produkter fra Entrega som løser de fleste problemer.

Mye nytt USB-utstyr fra Entrega
Publisert

I godt over 2 år har praktisk talt alle nye PCer som har blitt solgt i Norge blitt levert med USB-porter. Men inntil nylig har det ikke vært mye utstyr for å koble til disse portene. I det siste har tilbudet imidlertid tatt seg kraftig opp, og det lanseres stadig nye enheter på markedet.

Entrega er en ny produsent som leverer mange tilpasningsprodukter for USB – både for utstyr som har USB og overganer for utstyr som ikke har det.

PCer uten USB?

Hvis du har en stasjonær PC fra tiden rett før USB ble standard, men som likevel er fullt brukbar, kan du nå få PCI-kort med to eller fire USB-porter. Dette er plug&play-kort som installeres greit, men forutsetter at du har Windows 98.

USB/PCI-kortene er også en smartere utvidelsesmulighet selv om du allerede har en PC med innebygde USB-porter. Noen enheter legger beslag på hele båndbredden på en port. Et UDB-kort i tillegg vil da være en bedre løsning enn en HUB som bare fordeler den eksisterende båndbredden.

En HUB kan være praktisk

Hvis du har mer enn to USB-enheter får du ofte et problem. De fleste PCer har bare to USB-porter, og det er slett ikke alle USB-enheter som har innebygget HUB-funksjon i form av fordeling eller viderekobling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer