Mye raskere kortleser

Vi har tidligere testet X-drive, en kortleser med innebygd harddisk. Nå har den kommet i ny variant, med USB 2.0 - vi har testet.

Mye raskere kortleser
Publisert
Sist oppdatert

I fjor testet vi X-drive, en praktisk kortleser som i tillegg til å støtte de fleste typer minnekort også var utstyrt med innebygd harddisk.

Dette er spesielt praktisk på ferie eller på oppdrag, hvor man slipper å ha med seg PC eller mange minnekort. Harddisken i denne utgaven er på 30 GB, så det rekker til en del bilder...

Samme muligheter

Konseptet og utseendet er nærmest identisk med den forrige modellen, X-drive, som var svært brukervennlig. Det er bare å sett i et minnekort og trykke på knappen merket "Copy". Dermed overføres dataene minnekortet til en nyopprettet mappe.

Den nye modellen, X's-drive, har en LCD-skjerm i stedet for lysdioder og symboler, og støtter de samme formatene som forgjengeren:

SmartMediaMultiMediaCardSecureDigitalMemory StickCompactFlashIBM MicroDriveDe fleste får plass i spaltene til venstre, mens CompactFlash type I og II og IBM MicroDrive (samme format som CF type II) settes inn i plassen til høyre.

Mye raskere med USB 2.0

Den virkelig store forskjellen er at X's-drive nå støtter USB 2.0 i overføringen mellom kortleserne, den interne harddisken og PCen. Dette gir store gevinster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer