MyPhoneExplorer v1.5.9

Har du en relativt ny telefon fra Sony Ericsson bør du laste ned dette gratisprogrammet - her får du nemlig kontrollen over "alt".

Publisert
Sist oppdatert

At Sony Ericsson lager gode telefoner er det ingen tvil om, men programvaren som følger med har aldri vært svensk-japanernes sterkeste kort. Etter å ha testet programmet MyPhoneExplorer synes vi nesten det er rart at de ikke har kjøpt det opp for å distribuere med nye telefoner!

MyPhoneExplorer er et gratis PC-program som i utgangspunktet er laget for modellene K700, K750 og K800, men som også fungerer med andre SE-telefoner som ikke er symbianbaserte (P900, M600, W950 med flere er symbianbaserte). Med dette programmet har du "full tilgang" til mobiltelefonen din fra PCen - du kan sende og motta meldinger, redigere oppføringer i adresseboka, laste opp og slette filer og mye mer.

Installering av programmet er rett frem. Første gang du starter opp programmet velger du ganske enkelt "logg på" og så finner programmet telefonene du kan opprette kontakt med, enten via kabel, IR eller Bluetooth.

Programmet er delt opp i to - på venstre side finnes alle menyvalgene gruppert under temaer som "meldinger", "anrop" og "almanakk", mens høyre del av vinduet brukes for å vise innholdet i menyen du har valgt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer