Én PC til hele huset?

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Nå kommer det stadig flere (og billigere) LCD -kjermer på markedet der de fleste lett kan bytte mellom TV og PC med en knapp. Felles for disse er at de kan knyttes til lokalt nettverk, enten trådløst eller via kabel.

I mitt tilfelle har jeg cat5 kabel i 4 rom og ønsker meg 3 stk. LCD skjermer (stue, kjøkken og soverom) og jeg ønsker kun å bruke 1 PC (Stasjonær) siden denne bråker en del.

Det som jeg kunne ha tenkt meg er en trådløs mus og trådløst tastatur som var tilkoblet mine LDC TV'er, gjerne ett sett på hvert sted.

Ser at det finnes flere "extendere" på markedet (For cat5 med bådemus/tast/skjerm/audio/usb/serial etc..) men finner ikke en som har kun 1transmitter og flere recivere. Finnes det andre løsninger her?

Alternativet er jo å kjøpe 1 PC til hver LCD-skjerm (Eller multimediabox),noe som er både dyrt og unødvendig.

Hilsen Sture

Datadoktoren svarer

Her har du litt av en oppgave!

Det finnes produkter som kan sende VGA-signaler over nettverkskabler (CAT5), og også enkelte som kan splitte et signal i i fire. Denne koster derimot over 200 dollar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer