Sonos Beam 2

Én viktig nyhet

Slik er den nye lydplanken til Sonos.

SONOS BEAM: Den nye lydplanken til Sonos har støtte for 3D-lyd. Foto: Sonos
SONOS BEAM: Den nye lydplanken til Sonos har støtte for 3D-lyd. Foto: Sonos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 introduserte Sonos en rimeligere lydplanke, Sonos Beam, som et alternativ til de dyrere Sonos PlayBar og Sonos PlayBase. Nå kommer oppfølgeren, og Sonos lover flere interessante nyheter.

Designmessig er det få forskjeller mellom Sonos Beam og Sonos Beam (Gen. 2), begge kommer for eksempel i en hvit og en svart utgave, men sistnevnte har et nytt gitterdeksel i polykarbonat, slik som Sonos Arc.

Nykommeren har også få tilkoblingsmuligheter – for få, vil nok mange si – med kun HDMI for tilkobling til TV og strømkontakt, samt ethernet for kablet nettilgang. I tillegg har den nå støtte for NFC for potensielt enda raskere paring og oppsett.

Du bør ha en TV med HDMI-ARC-kontakt for fullt utbytte, men vi tipper det også blir mulig med HDMI til optisk, slik som Sonos Beam 1.

Virtuell Atmos

Det som kanskje er den største nyheten, er støtte for 3D-lyd med Dolby Atmos, slik som nevnte Sonos Arc. Dolby Atmos er en lydteknologi som skyter lyden opp i taket slik at den spretter ned på de som sitter foran TV-en og skal gi en opplevelse av at lyden også kommer fra flere sider enn rett forfra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.