Nå blir det lettere å dele godbitene

Nytt på DinSide.

Enklere å dele: Hurtigknapper til Google+, Facebook og Twitter.
Enklere å dele: Hurtigknapper til Google+, Facebook og Twitter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Muligens er DinSide og våre søsterpublikasjoner i Aller Internett først ute blant norske medier med deleknapp for Google+, funksjonen som har fått navnet +1.

I den forbindelse gjør vi det også lettere å dele saker fra nettsidene våre med andre brukere på de to andre store sosiale nettverkene i Norge; Facebook og Twitter.

Google+: Her er vårt førsteinntrykk - og nå kan alle slippe til

Dette trenger ikke mange forklaringene håper vi. I bunnen av artikkelen ligger en stripe med deleknapper, og også en knapp for enkel sending av lenke i epost. Der kan du også se hvor mange som har delt sakene. Twitterstrømmen ser du også i tall. Foreløpig vil du også finne Twitter-innlegg under saken - som Reaksjoner - en del av det nye debattsystemet til DinSide.

Stikkord-deling med deg selv

Vi har også sneket inn nok en ny funksjon under artiklene. Nederst finner du stikkordfaner med saker som kan ha tema som relaterer til artikkelen du akkurat har lest. Og gjelder dette et område du er interessert i å følge med på, kan du nå bestille varsling om nye saker til din epostadresse. Se bildet nedenfor: Her kan du bestille varsling om nye iPhone-saker eller nye Apple-saker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer