Windows 10 October 2018 Update

Nå bør du vente med å trykke her

Windows 10-oppdateringen blir tilgjengelig for alle.

WINDOWS 10: Nå kan alle laste ned storoppdateringen til Windows 10, men det kan være lurt å vente litt til. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
WINDOWS 10: Nå kan alle laste ned storoppdateringen til Windows 10, men det kan være lurt å vente litt til. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en katastrofal lansering av oktoberoppdateringen til Windows 10, valgte Microsoft å stanse utrullingen for å kjøre flere tester og fikse problemene som oppdateringen førte med seg. Blant annet opplevde flere at enkelte av filene deres ble slettet fra PC-ene, noe som selvfølgelig er irriterende.

Forsiktig lansering

Microsoft forklarer i et blogginnlegg i november at de har fikset dette problemet, men at utrullingen av oktoberoppdateringen – som kanskje bør døpes om til desember-oppdateringen – vil gå i et saktere tempo enn tidligere.

«Mens April Update var den raskeste utrullingen av en Windows 10-oppdatering, vil det ta mer tid med October Update, slik at vi kan overvåke data og tilbakemeldinger», forklarer Microsoft.

Selskapet legger til at når de har sjekket grundig at oppdateringen fungerer bra og gir en god opplevelse på en PC-modell, vil de tilby oppdateringen via Windows Update. Hvis de oppdager problemer, vil de avvente utrullingen til det er løst.

I går ble det klart at oppdateringen er tilgjengelig for alle Windows 10-brukere som ønsker den, men i første omgang kommer den ikke automatisk. Hvis du stoler på at alt er som det skal, kan du gå til Innstillinger - Oppdatering og sikkerhet og trykke «Se etter oppdateringer» for å laste ned October 2018 Update manuelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer