Nå får du prøve Windows 7

I morgen, 9. januar, kan du laste ned Windows 7 beta gratis fra Microsoft.

Nå får du prøve Windows 7
Publisert
Sist oppdatert

I natt ble som ventet Windows 7-betaen offisielt lansert, og samtidig ble den tilgjengelig for nedlasting for selskapets MSDN-, TechBeta- og TechNet-kunder. Lanseringen skjedde under årets Consumer Electronics Show i Las Vegas.

Du kan selv prøve

Allerede i morgen, 9. januar, blir betaen tilgjengelig for deg og meg. Da skal du kunne laste den ned fra Microsofts sider på nettet, noe som også var mulig da Windows Vista var på betastadiet.

Betaversjonen av Windows 7 har vært uoffisielt tilgjengelig i diverse piratfora siden før jul, og i motsetning til beta-versjonene av Windows Vista (og den endelige, forsåvidt), tyder de fleste tilbakemeldinger på at det er snakk om en usedvanlig "ferdig" og stabil versjon som nå har betastatus.

Slik Vista burde vært?

Windows 7 har mange likhetstrekk med forgjengeren Windows Vista, men byr på en del nyheter som forenkler vanlige oppgaver, oppsett av nettverk, filbehandling mm. Den skal også være betydelig raskere og ta mindre plass. Mange av programmene som fulgte med Windows Vista er nå tatt bort, men mulig å laste ned som tillegg gjennom Microsofts Windows Live-tjeneste (Movie Maker, Mail, Photo Gallery mm).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.