Nå går Electronic Arts Live

Los Angeles (DinSide Data): Vi visste det måtte komme - Electronic Arts og Microsoft har blitt enige, og nå får EA-spill også støtte for XBox Live. Her er detaljene.

Publisert
Sist oppdatert

Det har vært spekulert i lenge, men nå har Microsoft endelig bekreftet det alle gamere har ventet på. Noen av verdens mest populære spill fra giganten Electronic Arts kommer nå til å støtte XBox Live-tjenesten. Både de mange sportsstitlene og spill i andre sjangere vil være spillbare på Live.

Annonseringen kom på Microsofts pressekonferanse i forkant av E3-messen, og MS hadde blant annet invitert bokselegenden Muhammad Ali på scenen for å kaste glans over nyheten. Ali ble mottatt med jubelrop og stående applaus, og det gjaldt i og for seg også selve annonseringen.

Allerede til høsten skal vi kunne spille FIFA, NBA Live, Tiger Woods og flere sportsspill via XBox Live. Men det vi gleder oss enda mer over, er at Need for Speed: Underground 2, Burnout 3, Golden Eye: Rogue Agent, Timesplitters: Future Perfect og til slutt Battlefield: Modern Combat også vil støtte tjenesten. Det ble altså samtidig bekreftet at Battlefield-serien nå også entrer XBoxen, i tillegg til de allerede kjente PC- og PS2-utgavene.

Muligheten for å spille EAs spill over XBox Live er en kjempenyhet, og virkelig positivt for spillere. Det er også veldig dårlig nytt for Sony, så det blir spennende å se hva PlayStation svarer med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.