Nå går fristen ut

Fra 1. juni tar Telenor betalt for e-post.

VENTER REAKSJONER: Pressesjef Anders Krokan i Telenor forstår at kunder reagerer på at de nå begynner å ta betalt for epost. Foto: Martin Fjellanger/Telenor
VENTER REAKSJONER: Pressesjef Anders Krokan i Telenor forstår at kunder reagerer på at de nå begynner å ta betalt for epost. Foto: Martin Fjellanger/Telenor Vis mer
Publisert

I 20 år har Telenor hatt en e-posttjeneste kundene har kunnet benytte seg av kostnadsfritt.

I april varslet imidlertid selskapet en stor endring: Fra 1. juni begynner de å ta betalt for Online e-postkonto.

- Tjenesten vil koste 39 kroner per måned fra 1. juni. For kunder som allerede har et abonnement og betaler for ekstra lagring, øker prisen fra 29 til 49 kroner per måned, sa pressesjef Anders Krokan i Telenor til Nettavisen i april.

Melde av, ikke på

Det betyr at i dag er siste frist for å melde seg av dersom du ikke vil betale for tjenesten.

Hvis du ikke foretar deg noe som helst, forblir du e-postkunde og du vil bli trukket automatisk.

Merk også at dersom du velger å forbli e-postbruker, vil du samtidig vil få et papirfakturagebyr på 79 kroner, skriver Tek. Du kan riktignok bytte om til e-faktura for å unngå dette ekstra gebyret.

Derfor tar de betalt

Telenor forklarer endringene med at Online har fått en oppgradering som skal gjøre e-postløsningen lettere og tryggere å bruke. Tjenesten skal dessuten ha fått økt mengde lagringsplass, opp fra to til fem gigabyte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer