Hvordan laste ned bilder fra Flickr

Nå har du dårlig tid – snart begynner Flickr slettingen

Om du ikke betaler for Flickr kan du snart bare ha 1.000 bilder lagret der.

SLETTES SNART: 5. februar sletter Flickr alle bildene dine, bortsett fra de 1.000 siste, om du ikke betaler for deg. Foto: Pål Joakim Pollen
SLETTES SNART: 5. februar sletter Flickr alle bildene dine, bortsett fra de 1.000 siste, om du ikke betaler for deg. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Flickr er én av de eldste bildetjenestene på nett og ble lansert allerede i 2004. Ja, faktisk var den så populær at vi lagde en egen sak på 20 stilige Flickr-fotoalbum for over 11 år siden.

Selskapet ble kjøpt opp av Yahoo! året etter, som ikke gjorde stort med tjenesten før den ble relansert i 2013 – med ny design og et nytt frieri til brukerne: Én terabyte (1000 GB) gratis lagringsplass til bilder og video i høy oppløsning.

Det var vel å merke før Google kom på banen med sin Google Foto-tjeneste, som byr på ubegrenset lagringsplass uten kostnad så lenge man klarer seg med 16 megapiksler på bildene og full HD-oppløsning på videoene.

1.000 gigabyte ble til 1.000 bilder

For et snaut år siden ble Flickr kjøpt opp av den konkurrerende fototjenesten SmugMug, og før jul annonserte de nye eierne at tjenesten ville bli endret.

For der man de siste fem årene har fått 1.000 gigabyte uten å betale, endres dette nå til 1.000 bilder. Det er med andre ord en svært dramatisk reduksjon av gratistilbudet, der de nye eierne nok håper på at flere vil betale for pro-utgaven av tjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer