Nå kan alle prøve nye iOS og OSX

Apple har lansert offentlige betaversjoner.

NYE VERSJONER: iOS og OS X kommer i nye versjoner til høsten, men om du er ivrig, kan du laste ned betaversjoner allerede nå. Foto: APPLE
NYE VERSJONER: iOS og OS X kommer i nye versjoner til høsten, men om du er ivrig, kan du laste ned betaversjoner allerede nå. Foto: APPLE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten kommer nye versjoner både av iOS (for iPhone og iPad) og OS X (for Mac).

Vi har allerede tatt en titt på hva som er nytt i iOS9. Vi fulgte også pressekonferansen da Apple viste frem høydepunktene fra den kommende OS X-versjonen, El Capitan, da selskapet også presenterte Apple Music.

LES OGSÅ: Slik er Apple Music

Nå kan alle prøve

Til nå har betaversjonene av de to nye operativsystemene vært tilgjengelige for utviklere. Da har du vært nødt til å ha en utviklerkonto (99 dollar i året), og tidlige betautgaver har mange småfeil og er derfor ikke beregnet på telefoner eller datamaskiner som brukes i det daglige, men for utviklere som skal lage nye apper eller tilpasse sine eksisterende til den neste versjonen.

Nå mener Apple tydeligvis at betautgavene begynner å bli stabile nok til at de tør å slippe de nye versjonene til flere, og i går kveld norsk tid åpnet de derfor de nye betaversjonene for alle.

LES OGSÅ: Nå kan du prøve Windows 10

Slik laster du dem ned

Har du lyst til å prøve Apples nyvinninger, må du melde deg på Apples betaprogram der du logger på med Apple ID-en din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer