Nå kan DU bli sjef

Går du med en liten IT-sjef i magen?

Nå kan DU bli sjef
Publisert
Sist oppdatert

Sitter du ved pulten din og irriterer deg, fordi du er helt sikker på at du ville gjort en bedre jobb en din nåværende sjef?

Nå er det ingen grunn til å tro lenger - Intel gir deg muligheten til å finne det ut i spillet «IT Manager III - Unseen Forces».

Prøv deg som virtuell IT-sjef

Intel skriver at det ikke bli lett. For å få den lille bedriften til å vokse må du ta deg av problemer som dukker opp, komplisert utstyr som bryter sammen og velge den riktige teknologien å satse på.

Til å begynne med må du registrere deg på nettsiden. Her kan du velge bedriftens navn, hvilken teknologi den skal benytte seg av og hva slags snacks IT-sjefen din spiser.

Les også: Billig og trådløst for lønnsslavene

Selve poenget med spillet er å bygge opp IT-sjefens «chi» (muligens tilsvarende karma). Gjør du det, følger det med noen kjekke hjelpemidler. Dersom du blir stående fast for lenge, får karakteren din et nervøst sammenbrudd og spillet er slutt.

Det er et poeng å ha litt peiling på ulike server-oppsett, ettersom du får muligheten til å løse problemer ved å svare på et spørsmål. Svarer du feil, tar det lenger tid å løse problemet. Mye av tiden din går med på å hjelpe ansatte som «plutselig fikk et virus» på datamaskinen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer