Snap Camera for Mac og Windows

Nå kan du bruke de kule effektene også på PC-en

Fungerer både med Skype, Twitch og andre ting.

PÅ PC-EN: Glad i effektene fra Snapchat? Nå kan du bruke dem på Mac og Windows – i alle videochat-programmer. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
PÅ PC-EN: Glad i effektene fra Snapchat? Nå kan du bruke dem på Mac og Windows – i alle videochat-programmer. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Er du blant dem som alltid har tenkt at det kunne ha vært kult å bruke Snapchat-videoeffekter på PC-en også?

Nå har Snap Inc., selskapet bak Snapchat, lanserte Snap Camera – et program for Windows og Mac OS som lar deg bruke alle Snapchat-effektene med webkameraet ditt.

Kan brukes overalt

Det begrenser seg ikke til å sitte og ha det moro for seg selv. Måten Snap Camera fungerer på, er at du ved å installere programmet på maskinen får opp Snap Camera som om det var et webkamera du hadde koblet til PC-en.

Dermed kan du typisk velge Snap Camera i oppsettet i videochat-programmet du bruker, og så ha det moro med disse effektene mens du videochatter.

VIRTUELT WEBKAMERA: Ved å velge Snap Camera i stedet for det innebygde, kan du bruke Snapchat-filtre i et hvilket som helst program, som Skype (avbildet). Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
VIRTUELT WEBKAMERA: Ved å velge Snap Camera i stedet for det innebygde, kan du bruke Snapchat-filtre i et hvilket som helst program, som Skype (avbildet). Skjermbilde: Pål Joakim Pollen Vis mer

Snap Camera har i tillegg ekstra funksjonalitet for de som bruker Twitch til å kringkaste spillsesjoner. Hvordan det fungerer, finner du en guide til på nettsidene.

Tusenvis av filtre

I selve Snap Camera-programmet kan man leke seg med tusenvis av filtre, eller linser som de kalles i Snapchat-appen – både som er laget av skaperne selv, og brukerskapte varianter. For raskere tilgang til favorittene, er det mulig å stjerne dem du liker best.

Merk for øvrig at bruk av Snap Camera ikke krever at du har en Snapchat-konto, og det er ingen innlogging som kreves for å bruke programmet.

Snap Camera kan lastes ned til PC og Mac fra de offisielle nettsidene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer