Nå kan du bruke Dropbox på minneplugg

For deg som vil oppdatere bilder, video, musikk og dokumenter i skyen automatisk, også når du ikke jobber på din egen PC.

Nå kan du bruke Dropbox på minneplugg
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at veldig mange av de mest populære Windows-programmene også finnes i såkalte portable versjoner? Det er spesialversjoner, offisielle eller uoffisielle, som er laget for å kunne kjøres fra en USB-disk eller minneplugg - uten behov for installasjon, og uten å legge igjen spor på PC-en de kjøres på.

Dette kan være svært nyttig dersom du jobber på flere PC-er, eller rett og slett ikke har rettigheter til å installere programmer på PC-en du bruker, for eksempel på offentlige steder og skoler.

Alt lagres i mappen med programfilene på pluggen, og dermed tar du med deg brukerfiler og innstillinger uansett på hvilken PC du kjører programmene.

Her er lenker til noen tidligere artikler om portable apps:

Få mer ut av minnepluggenKjør XP fra minneplugg300.000 eposter i lomma

Nå også Dropbox

Dropbox er en populær tjeneste som lar deg synkronisere filer på tvers av datamaskiner via Internett. Du lagrer filene i Dropbox-mappa på PC-en. Straks lages kopier av dem på Dropbox sine servere, noe som gjør det mulig å hente dokumenter, bilder, musikkfiler, videoer og annet du har lagret i Dropbox-mappa di, fra hvilken som helst PC (eller smarttelefon for den saks skyld), bare du har tilgang til Internett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer