Dine mest spilte Spotify-låter i 2018

Nå kan du få den store Spotify-oversikten din

Spotifys Wrapped-nettside er tilbake.

STRØMMEHISTORIKKEN LYVER IKKE: Men du kan få deg noen overraskelser når du sjekker din egen toppliste for 2018 på Spotify. Foto: Kirsti Østvang
STRØMMEHISTORIKKEN LYVER IKKE: Men du kan få deg noen overraskelser når du sjekker din egen toppliste for 2018 på Spotify. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Desember er høytid for alle mulige slags lister og oppsummeringer av året som har gått. Teknologiverdenen er intet unntak, og de ulike nettjenestene vil gjerne også fortelle deg hva du har gjort hos dem de siste 12 månedene.

Spotify Wrapped 2018

Nå har Spotify lansert årets Wrapped-nettside, som viser deg hvordan musikksmaken din har vært det siste året. Hvis du tør.

For å sjekke statistikken, går du bare til www.spotifywrapped.com, og logger deg inn med kontoen din.

Deretter vil du få servert ti plansjer med ulik informasjon, alt fra mest spilte artist, hvor mange minutter du har lyttet til, eldste sang, topp 100-liste og en liste med sanger Spotify du mener bør høre på i 2019.

Deler topplistene sine

Det er populært å dele hva man selv har hørt på, så her er min (jeg har en sønn på snart to år, noe som også gjenspeiles i min 2018-statistikk - både innholdsmessig og med tanke på antall spilte minutter).

2018 står dog igjen som et bedre år enn 2017, da barnemusikk dominerte fullstendig.

Ja, det er med sånne lister man kanskje blir fristet til å oppgradere til familieabonnement. Eller så kan det jo være en idé å skru på såkalt privat lytting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer