Nå kan du fjerne serier du har sluttet å se

Endelig gjør Netflix det mulig.

NETFLIX: Har du begynt på noe på Netflix som viste seg å ikke være så interessant? Ofte fortsetter serien eller filmen å dukke opp i «Fortsett å se»-lista. Det trenger den ikke lenger. Se video! Reporter: Ingebjørg Iversen. Video: Martin K. Størbu / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi alle har gjort det. Satt på en film eller serie på Netflix som vi ikke gadd å se ferdig eller følge videre med på, og da har du sikkert lagt merke til at dette innholdet blir liggende i «Fortsett å se med»-lista på profilen din, uten mulighet til å fjerne det.

For selv om du ikke har sett innholdet på en stund og har sett mye annet i mellomtiden, forsvinner det ikke – det blir bare skjøvet lenger til siden i lista.

Vel, nå blir det omsider mulig. Netflix har nemlig lagt til en «fjern fra rad»-funksjon slik at du enkelt kan fjerne titler du har startet å se på, men ikke lenger følger. Dermed får du mer kontroll over hva som vises av innhold på Netflix.

Det du gjør, er å trykke på de tre prikkene under innholdet du ønsker å fjerne fra «Fortsett å se»-raden og deretter trykker «Fjern fra rad». Og vips, er serien eller filmen borte fra raden. Omsider.

I første omgang er dette kun mulig i Netflix-appen på Android, men det kommer til iOS-enheter mandag 29. juni.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer