Nå kan du gjøre DV-kupp

Digitale videokameraer til gi-bort-priser.

Publisert
Sist oppdatert

Båndets dager er talte. Vi har hørt det gang på gang, og på de fleste fronter har båndet måtte vike for andre lagringsformer, enten det er snakk om optiske plater som CD og DVD, flashminne eller harddisk.

Lever fortsatt

På ett område har båndet imidlertid overlevd lenge; i videokameraene. Det selges fortsatt en del DV-kameraer, men markedet har gått kraftig tilbake de siste årene. Disse kameraene bruker små kassetter med bånd, kalt mini-DV, og kapasiteten er som regel 45 eller 60 minutter.

- Vi selger fortsatt litt, men det går mer på harddisk/flash baserte kameraer nå, forteller Hilde Hansen hos nettbutikken Multicom.

- Vi selger mindre DV-kameraer nå totalt enn før, men har faktisk økt salget litt i det billigste segmentet, i klassen mellom 2-3000 kroner, forteller daglig leder Petter Aaland hos PS.no.

Og det er kanskje ikke så rart, for nå får du ekstremt mye for pengene.

Under tusenlappen

Dersom du ikke er opptatt av å redigere materialet i etterkant, er det i øyeblikket mulig å gjøre mange kupp på DV-fronten. Prisene har regelrett rast den siste tiden, og i skrivende stund får du for eksempel en modell fra Samsung til under 1000 kroner hos MPX.no og Komplett.no:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer