Billige spill på black friday

Nå kan du gjøre et kupp

Både nye spill og eldre stortitler er satt ned med flere hundre kroner denne uka.

BLACK FRIDAY: Du kan gjøre flere spillkupp under black week og black friday. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
BLACK FRIDAY: Du kan gjøre flere spillkupp under black week og black friday. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Black friday, som er blitt høstens store handleextravaganza, er offisielt sett ikke før førstkommende fredag, men flere butikker har kastet seg på trenden black week, med tilbud hele uka.

Så langt har vi tatt for oss de beste teknotilbudene og de mest ettertraktede produktene denne høsten, og følger nå opp på de beste spillkuppene du kan gjøre denne uka.

Mange gode spillkupp

For mange er det TV-spill som står øverst på ønskelista til jul, og handler du nå kan du spare flere hundre kroner fra det som er normal pris. For eksempel får du forholdsvis nye «FIFA 22» til 349 kroner på Xbox og 449 kroner på PlayStation 5, som er rabatter på henholdsvis 31 og 42 prosent.

Samtidig er det fartsfylte sportsspillet «Riders Republic» satt ned med inntil 42 prosent i skrivende stund.

I denne oversikten har vi konsentrert oss om spill til Nintendo Switch, Xbox og PlayStation. Send oss gjerne tips til gode tilbud som vi bare er nødt til å ha med.

Som vanlig minner vi om at prisene kan svinge avhengig av når du leser denne artikkelen, der noen butikker kan komme med enda lavere pris, eller den billigste butikken blir sluttsolgt og den laveste prisen derfor blir høyere.

FIFA 22

Nå kan du gjøre et kupp

Fotball er den mest populære sporten i Norge, og det er dermed ikke overraskende at «FIFA» er et av de mest spilte spillene.

«FIFA 22» er årets utgave som jevnt over har fått gode tilbakemeldinger fra spillpressen.

Ståle Solbakken og hans menn var veldig nære å ta landslaget til et etterlengtet sluttspill, men kanskje du har bedre hell i spillversjonen?

Dagens pris er 349 kroner mot 599 kroner i oktober.

Far Cry 6

Nå kan du gjøre et kupp

Nytt år, nytt «Far Cry»-spill fra Ubisoft? Det føles nesten sånn. «Far Cry 6» er et av høstens stortspill fra det franske spillstudioet og kan blant annet skilte med skuespilleren Giancarlo Espositio, kanskje mest kjent i rollen som Gus Fring i TV-serien «Breaking Bad», på rollelista.

Med en pris på 329 kroner hos Elkjøp akkurat nå er «Far Cry 6» nærmere 200 kroner rimeligere enn den laveste prisen i oktober.

Riders Republic

Nå kan du gjøre et kupp

Det fartsylte «Riders Republic» er en åndelig oppfølger til spillet «Steep», og gir deg enda flere valgmuligheter når du kan kappkjøre ned de gigantiske fjellområdene på sykkel, snøbrett og paraglider for å nevne noe.

Nå er det også på tilbud til 329 kroner, som er rundt 200 kroner lavere enn hva det kostet for en uke siden.

Forrige uke kunne du få «Riders Republic» til 449 kroner – dagens pris er 329 kroner på det laveste.

Cyberpunk 2077

Nå kan du gjøre et kupp

Det skulle være fjorårets storspill, men ved lanseringa ble «Cyberpunk 2077» slaktet på grunn av en rekke feil.

Utvikleren har sluppet flere oppdateringer siden den gang og i skrivende stund er storspillet i mye bedre form enn det var for snaut ett år siden, og prisen er også enda bedre.

Når dette går i den digitale trykken kan du få «Cyberpunk 2077» til 199 kroner på både PlayStation og Xbox.

Prisen på 199 kroner er over 100 kroner lavere enn prisen lå påfor en drøy uke siden.

Assassin’s Creed Valhalla

Nå kan du gjøre et kupp

Etter noen runder i blant annet Italia og Frankrike, tar «Assassin’s Creed»-serien turen innom Norge i «Valhalla», som er satt til vikingtiden.

Dette var blant fjorårets storspill, men har du ikke fått spilt det ennå, kan du gjøre et kupp denne uka. 249 kroner koster spillet i skrivende stund, noe som er rundt 100 kroner rimeligere enn de 349 kronene spillet har kostet den seneste tida.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Nå kan du gjøre et kupp

Det er faktisk under én måned siden «Marvel’s Guardians of the Galaxy» ble lansert, men det er allerede godt rabattert under black week. Nå koster 329 kroner mot over 549 kroner forrige måned.

Spillet er kanskje en av årets overraskelser med gode skussmål fra en samlet spillpresse. Det er også nominert til årets spill innenfor kategorien «beste fortelling».

F1 2021

Nå kan du gjøre et kupp

Formel 1 har virkelig fått en oppsving i populariteten i Norge – mye takket være Netflix-serien «Drive to Survive», som følger sjåførene og lagene på nært hold.

I spillverden er det Electronic Arts-eide Codemasters som har rettighetene til motorsporten, og lanserte tidligere i år F1 2021 til jevnt over gode anmeldelser.

Har du ikke kjøpt spillet ennå, men har det høyt på ønskelista, kan du i skrivende stund kjøpe det for rekordlave 329 kroner på både PlayStation og Xbox. Det er 120 kroner lavere enn hva det kostet tidligere i november.

Deathloop

Nå kan du gjøre et kupp

«Deathloop» er et actioneventyrspill der du styrer leiemorderen Colt som befinner seg i en tidsloop. Målet er å knerte åtte mål før midnatt for å komme seg videre til neste dag.

Spillet er nominert til årets spill innenfor blant annet «årets spill», «beste fortelling» og beste «lyddesign», og er tilgjengelig til sterkt rabattert pris.

Akkurat nå er prisen 329 kroner – rundt 270 kroner lavere enn listeprisen i oktober.

Resident Evil Village

Nå kan du gjøre et kupp

Skrekkserien «Resident Evil» holder koken og «Village» er det nyeste tilskuddet, som jevnt over har fått god score.

Har du ventet med å kjøpe spillet til det kom på tilbud? Da har du en gyllen mulighet til å gjøre et kupp denne uka til 248 kroner. Normalpris er 499 kroner, men den duppet også ned til 248 kroner tidligere i november.

Spider-Man: Miles Morales

Nå kan du gjøre et kupp

PlayStation er kjent for sine storslåtte eksklusive spill, og et av de artigste er «Spider-Man». «Miles Morales»-utgaven ble lansert samtidig med PlayStation 5 i fjor, men er også å finne på PS4.

Har du ikke rukket å kaste deg ut i spillet ennå, bør du kanskje benytte anledningen nå som det koster under 250 kroner. Det er rundt halv pris fra hva du måtte ut med for spillet i september og oktober.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Nå kan du gjøre et kupp

Den kjente og kjære PlayStation-serien «Ratchet & Clank» fikk et nytt tilskudd i år. I Rift Apart at spillduoen i storform og spillet er også nominert til årets spill i flere kategorier.

«Ratchet & Clank: Rift Apart» er et spill som varmt kan anbefales, spesielt nå som det er på tilbud.

Prisen på 399 kroner er 250 kroner lavere enn prisen lå på forrige måned.

Mario Golf: Super Rush

Nå kan du gjøre et kupp

Nintendo-spill er kjent for å holde seg høyt i pris i lang tid, så det er ikke altfor mange tilbud å spore under black week. I hvert fall ikke enn så lenge.

Et av tilbudene vi har kommet over er «Mario Golf: Super Rush» som i skrivende stund koster 329 kroner på det laveste. Foruten en kort periode i oktober da spillet kostet 312 kroner, har det stort sittet på drøyt 500 kroner siden lanseringen tidligere i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer