TV-tilbud

Nå kan du gjøre TV-kupp

Fjorårets modeller er på vei ut, det kan du dra nytte av.

TV-TILBUD: De nye TV-ene er på vei inn i butikkhyllene og de gamle skal ut. Da kan du gjøre et kupp. Foto: Sergey Ryzhov/Shutterstock/NTB scanpix
TV-TILBUD: De nye TV-ene er på vei inn i butikkhyllene og de gamle skal ut. Da kan du gjøre et kupp. Foto: Sergey Ryzhov/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Under elektronikkmessen CES i Las Vegas i januar viste TV-produsentene frem sine nye produkter. Disse TV-ene er snart på vei inn i butikkene, mens fjorårsmodellene er på vei ut.

Butikkene ønsker dermed å bli kvitt beholdningen med fjorårsmodeller, noe som gjør dette til en ypperlig tid å kjøpe TV på. Det er jo ikke slik at 2018-TV-ene blir dårlige fordi det kommer nye modeller. Nei, du kan få svært mye for pengene hvis du kjøper en av TV-ene som nå er mye rimeligere enn de var da de kom.

Vi er selvsagt på pletten og har saumfart butikkene for å finne noen skikkelige gode tilbud vi anbefaler deg å vurdere når du skal kjøpe ny TV.

Fjorårets modeller

Et eksempel på et TV som har rast i pris den siste tiden, er 55-tommer store Samsung QE55 i Q6-serien. TV-en har variert litt pris den siste tiden, og senest forrige uke gikk den for 15.990 kroner i norske butikker. Nå finner du den til 7990 kroner - halv pris, det.

LG har faktisk en 65-tommers Smart-TV med 4K-oppløsning som er en tusenlapp rimeligere. Denne har blant annet tre HDMI-innganger, som bør dekke de flestes behov, og i tillegg optisk lyd ut for å koble til kringlydforsterkeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer