Chrome-nyheter

Nå kan du gruppere faner

Google med etterlengtet oppdatering.

LØSER DETTE: I den nyeste Chrome-versjonen kommer Google med en nyhet som skal sørge for at fane-overfloden blir mer håndterbar. Skjermbilde: Berit B. Njarga
LØSER DETTE: I den nyeste Chrome-versjonen kommer Google med en nyhet som skal sørge for at fane-overfloden blir mer håndterbar. Skjermbilde: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Google har lansert en ny versjon av Chrome med en kjekk nyhet for deg som «aldri» lukker faner (se nettleseren til kollega Berit i bildet over 😅).

Nå er det nemlig mulig å gruppere fanene slik at de blir enklere å håndtere, eller finne frem til. Så kan du ha en gruppe for nyheter, en annen for jobb, en tredje for shopping og så videre.

Det er mulig å utvide en gruppe dersom du vil ha tilgang til alle fanene, men så kan du også velge at kun gruppe-fanen skal vises, slik at det blir litt ryddigere i fanelinjen din.

I tillegg blir gruppene lagret slik at de dukker opp når du lukker og åpner Chrome igjen.

For å lage en gruppe, høyreklikker du på en fane og velger Legg fane til i en ny gruppe. Da velger du enten ny gruppe eller en eksisterende.

Når du skal lage en ny gruppe, må du gi den et navn; og husk å velge farge også slik at den blir enda enklere å spotte på skjermen.

Du kan enkelt flytte en gruppe i fanelinjen ved å ta tak i den og dra. Du kan også dra ut hele gruppen til et nytt vindu.

Raskere faner?

I tillegg til fane-gruppering, lover Google også at Chrome laster inn faner ti prosent raskere. Om det er merkbart, har vi ikke fått prøvd ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer