Nå kan du laste ned den nye Messenger-appen til PC

Nå tilgjengelig for både PC og Mac.

MESSENGER: Windows og macOS har endelig fått en Messenger-app. Foto: Facebook
MESSENGER: Windows og macOS har endelig fått en Messenger-app. Foto: Facebook Vis mer
Publisert

Oppdatert 3. april: Facebook har offisielt lansert den nye Messenger-appen for Windows 10 og macOS. Du finner den i Microsoft Store og Mac App Store.

For snart nesten ett år siden annonserte Facebook at de jobber med en ny Messenger-app for PC, sammen med en oppdatert Facebook.com. Nye Facebook ble tilgjengelig forrige uke – slik aktiverer du den – og du kan omsider også laste ned den nye PC-appen.

Hvis du som mange andre bruker Facebook i hovedsak for å snakke med venner og familie på Messenger, er det vel like greit å bruke en app i stedet for å logge på nettsiden. Vi har brukt appen en stund nå, og må si den fungerer veldig bra.

Endelig ny app

Den forrige Messenger-appen til Windows 10 var såpass begrenset at det var bedre å bruke nettsiden, men den nye er så å si på høyde med appene for Android og iOS.

Appen har et oppdatert og moderne grensesnitt, og du kan selvsagt aktivere mørk modus hvis du foretrekker det. Du har også grå og høykontrast som to alternativer. Dette endrer du ved å trykke på profilbildet ditt øverst til venstre, velger Preferanser, deretter Utseende og så Tema.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer