Nå kan du laste ned Internet Explorer 5 beta

Hvis du er en av de tøffe databrukerne som tør leve litt farlig med PCen din, kan du nå laste ned et beta av Internet Explorer 5.

Nå kan du laste ned Internet Explorer 5 beta
Publisert

Betaer av viktige programmer er alltid litt risikable å installere på PCen. Men når Microsoft tør å gjøre den tilgjengelig for nedlasting på nettet, kan du være rimelig sikker på at den fungerer sånn noenlunde stabilt.

Da vi installerte og testet den første betaen for en tid tilbake, viste den klare tendenser på at kildekoden var raskere enn Netscape og Internet Explorer 4. Men etter en tid ble det såpass plagsomt med alle krasjene at vi valgte å avinstallere den igjen. Nå forsøker vi på nytt og krysser fingrene.

Det er ikke mange synlige forandringer i grensesnittet på IE 4.0 og IE 5.0, men det er en del viktige forbedringer som det kan være verdt å kikke nærmere på.

Forbedret installasjon

Innvendigene mot Internet Explorer har som kjent gått på at programmet i alt for stor grad blander seg inn i operativsystemets indre anliggender, og at pakken har vært alt for stor. Noen synes dette er OK, andre har fått systemkrasj og har vært nødt til å installere hele maskinen på nytt.

Internet Explorer 5.0 er forbedret på dette. Nå kan du velge hvilke deler av systemet du ønsker å installere. Du kan til og med kunne velge om du vil ha javastøtte eller ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer