Nå kan du laste ned Microsoft Office 2010

Betaversjonen kan prøves av alle.

Nå kan du laste ned Microsoft Office 2010
Publisert
Sist oppdatert

Vårt søstermagasin Digi.no melder i dag om at betaversjonen av Microsoft Office 2010 nå er allment tilgjengelig. Det samme gjelder betaversjoner av SharePoint Server 2010, Visio 2010, Project 2010, Office Mobile 2010 og Office Web Apps.

Det er første gang at Microsoft frigir en betaversjon av Office-pakka til allmenn, fri nedlasting.

Sosiale nettverk og nettskyen

En av de store nyhetene er tettere knytning til nettskyen og online lagring av dokumentene dine, knyttet til tjenesten SkyDrive (25 GB gratis lagring på nett). Dessuten skal Outlook ha fått integrert kommunikasjonshistorikk pr avsender, samt feeder fra både sosiale og forretningsrettede nettverk. Denne funksjonaliteten er imidlertid ikke 100% på plass ennå.

For øvrig byr Office 2010 på oppgradert grensesnitt, og en rekke andre nyheter. Disse kan du lese mer om her.

DinSide Data kommer tilbake med flere detaljer og skjermbilder i en senere artikkel. Hvis du er interessert i å prøvekjøre Office 2010 beta, finner du den her (kun engelsk versjon). Men husk, beta er beta, og det er vanlig at stabiliteten er langt dårligere enn i ferdige produkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer