Office 365 nå i Mac App Store

Nå kan du laste ned Microsofts kontorpakke via Apple

For første gang.

NEIDA, GRISER FLYR IKKE: Microsof Office kan nå lastes ned fra Apples app-butikk til Mac.
NEIDA, GRISER FLYR IKKE: Microsof Office kan nå lastes ned fra Apples app-butikk til Mac. Vis mer
Publisert

En gang i tida var Apple og Microsoft de bitreste fiendene, men nå er selskapene blitt så gode venner at når Microsoft forleden satt en endelig sluttdato for sitt mobiloperativsystem, anbefalte de at brukerne gikk over til iOS i stedet.

Nå kan også Microsofts kontorpakke, Office 365, for første gang lastes ned direkte fra Apples app-butikk til Mac, Mac App Store.

Støtter nye Mac-funksjoner

Office 365 var fra før av tilgjengelig for Mac-brukere, og Microsoft har til og med gjort appene kompatible med de nye funksjonene i macOS Mojave, som mørk modus og Continuity Camera-funksjonen, som lar deg raskt importere bilder fra en iOS-enhet. Frem til nå har man imidlertid måttet laste ned kontorpakka direkte fra Microsofts nettsider.

Krever abonnement

De ulike appene i Office 365-pakka, altså Word, Excel, PowerPoint, OneNote og OneDrive, Outlook kan lastes ned enkeltvis fra Mac App Store. Du kan prøve dem gratis i én måned, men så må du betale - det koster eksempelvis 649 kroner i året for Personal-utgaven.

Abonnement kan kjøpes direkte i appene.

For spesielt interesserte: Apple tar vanligvis 30 prosent av inntektene, mens 70 prosent går til utvikleren. Daring Fireball-blogger og Apple-kjenenr John Gruber spekulerer i om ikke Microsoft får en enda større andel, hele 85 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer