Nå kan du laste ned ny Explorer

Versjon 9 er endelig ferdig og klar til nedlasting.

Nå kan du laste ned ny Explorer
Publisert
Sist oppdatert

Internet Explorer. En gang var den førstevalget for mer enn 9 av 10 som ville surfe på nettet. De siste årene har populariteten sunket betydelig, men de fleste ferske målinger viser at Microsofts nettleser fortsatt har en global markedsandel på godt over 50%.

Nå håper Microsoft at trenden igjen vil snu, med lanseringen av Internet Explorer 9. Nettleseren har fått et nytt utseende, og det aller meste under panseret er forandret og forbedret siden forrige versjon.

Her er noen av de viktigste nyhetene og forbedringene:

Nytt grensesnittMer kompakt enn tidligere, for eksempel er arkfanene flyttet opp til adresselinjen, og de fleste vanlige kommandoene får du tilgang til når du klikker på Verktøy-knappen helt til høyre påsamme linje. Ved siden av denne finner du Favoritter-knappen, som viser deg bokmerkene dine.

Festede områderNettsider du besøker ofte kan du feste til oppgavelinjen i Windows 7, som om det var programmer. Dette gjør du ved å dra ikonet til venstre for nettadressen, og slippe det på oppgavelinjen.

NedlastingsbehandlingInternet Explorer er den eneste av de store nettleserne som har manglet en måte å organisere nedlastinger, pause og gjenoppta avbrutte nedlastinger. dette er omsider på plass i Internet Explorer 9.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer