Nå kan du leie Photoshop

Synes du bildeprogrammet er for dyrt å kjøpe?

Nå kan du leie Photoshop
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med at Adobe i straks slipper Creative Suite 5.5, en stor oppdatering av en av markedets mest brukte programsuiter for designere og innholdsprodusenter, lanserer selskapet også en helt ny prismodell.

Leie, ikke eie

Mens du tidligere har måttet betale mer enn 20.000 kroner for lisens på de mest omfattende pakkene, kan du nå leie dem i stedet. Leiemodellen er noe Adobe innfører blant annet med tanke på prosjektorganisasjoner og på brukere som stifter bekjentskap med verktøyene for første gang.

Skal du for eksempel leie Photoshop CS 5.5, koster det 290 kroner i måneden. Det er for den engelske utgaven. Skal du ha den norske, koster det 30 kroner ekstra. Skal du leie hele pakka med alle programmene i Creative Suite, koster det 1190 kroner i måneden.

Skolerabatt

Fortsatt skal skoler, lærere og elever få tilgang til produktene til reduserte priser, skriver selskapet i en pressemelding.

Du finner mer informasjon hos Adobe.

Adobe Creative Suite 5.5 skal være tilgjengelig i butikkene i midten av mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer