Nå kan du "pante" ditt gamle kamera

Hp går nye veier for å vinne markedsandeler i Norge og resten av Europa. Tar du med ditt gamle kamera til butikken, kan du få inntil 650 kroner i avslag på kjøp av nytt Hp digitalkamera.

Nå kan du "pante" ditt gamle kamera
Publisert
Sist oppdatert

Kampanjen, som strekker seg fra 1. mai til 15. juli, gjelder innbytte av allslags kameraer, ødelagte eller fungerende, digitale eller filmbaserte. Hvor mye du får i rabatt, avhenger av hvilket Hp-kamera du kan tenke deg å kjøpe. I en pressemelding fra selskapet heter det at rabatten gjelder flere modeller, men fra HP får vi opplyst om at det gjelder alle modeller som er aktuelle i 2004.

Tilbakebetales

Løsningen fungerer slik: Du betaler full pris for Hp-kameraet i butikken, tar med deg et søknadsskjema, og sender dette inn ferdigutfylt til Hp sammen med ditt gamle kamera. I løpet av 30 dager etter at kjøpet er bekreftet og søknaden godkjent, lover Hp at rabatten skal være på plass på kontoen din. Behandlingstiden skal være beskjeden.

- Med denne kampanjen gir vi kundene sjansen til å gå over fra analogt til digitalt kamera, sier Amund Hamre i Hp, og legger til at han selvfølgelig håper at kampanjen skal gi et betydelig løft i salget av Hp sine digitalkameraer.

Bra kamera

Hp har pr i dag rundt 15% andel av digitalkameramarkedet her hjemme. Den nyeste modellen, 5 megapiksels-kameraet Photosmart R707, har høstet gode kritikker i diverse fagmagasiner den siste tiden. Vi gav for eksempel terningkast 5 i vår egen test.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.