Nå kan du passordbeskytte Netflix-kontoen din

Og bestemme hvilke serier barna ikke skal ha tilgang til.

PINKODELÅS: Netflix gjøre det mulig å låse profilen med en pinkode. Foto: Netflix
PINKODELÅS: Netflix gjøre det mulig å låse profilen med en pinkode. Foto: Netflix Vis mer
Publisert

Noe av det kjekkeste med Netflix er at du kan sette opp flere profiler i appen slik at serie- og TV-forslagene er individuelle og du slipper å se serier andre i husholdningen følger. Men hvem som helst i familien har frem til nå kunnet gå inn på din Netflix-profil og sjekket hva du ser på, men nå kan du sette en stopper for det.

Det kommer i form av to nyheter relatert til foreldrekontroll, som passer godt i en tid der mange foreldre er på hjemmekontor og barn er hjemme fra skolen.

Den ene nyheten er at du kan sette en pinkode på profilen din. Da kan du hindre at barna går inn på profilen din for å se på voksent innhold, eller sørge for at partneren din ikke kan se dine «skamfulle gleder» – for du er neppe alene om å ha det.

Ønsker du å aktivere pinkode kan du gjøre det ved å gå til Netflix.com, logge på, trykke på konto og deretter rulle ned til Profil og foreldrekontroll. Trykk på den profilen du ønsker skal ha lås og trykk deretter på Profillås.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer