Nå kan du prøve Office 2013 gratis

Før den er tilgjengelig i butikkhyllene.

Microsoft Office 2013 inneholder alle de kjente programmene i ny versjon. Nå kan du prøve dem og se hva du selv synes.
Microsoft Office 2013 inneholder alle de kjente programmene i ny versjon. Nå kan du prøve dem og se hva du selv synes. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft har nettopp gjort tilgjengelig en 60-dagers gratis prøveversjon av deres kommende kontorsuite – Office 2013. Prøveversjonen inneholder "full pakke" (Professional Plus), inkludert Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher og Lync.

Store endringer

Office 2013 inneholder nye utgaver av kjente programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, men også nye tilskudd som Skype. Enkelte av programmene har ganske store endringer i grensesnittet.

Programpakken er delvis optimalisert for fingerstyring, og OneNote og Lync kommer i versjoner for det nye Modern UI-grensesnittet i Windows 8. Egne Metro-versjoner av Word, Excel og Powerpoint er allerede tilgjengelig på nettbrett med Windows RT - inkludert Microsoft eget Surface.

Støtte for Windows XP og Vista er tatt bort. Office 2013 vil altså kun fungere med Windows 7 og 8.

Nett i sentrum

Nettskyen er som ventet sentralt i den nye Office-utgaven, med lagring av dokumenter til SkyDrive, synkronisering av innstilinger på tvers av enheter, og også muligheten til å streame applikasjoner på enheter som ikke har Office installert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer