Nå kan du putte XP i lomma

Legg XP på en minneplugg, og kjør operativsystemet fra hvilken som helst PC. Det er faktisk veldig enkelt, takket være denne smarte løsningen.

Nå kan du putte XP i lomma
Publisert
Sist oppdatert

Tenk om du kunne gjøre hvilken som helst PC til din "egen"? Altså at du satte deg ned ved nærmeste tilgjengelige PC, og i neste øyeblikk fikk du fram ditt skrivebord, med dine ikoner, innstillinger, programmer og filer - uansett tid og sted?

Det er slik mange håper fremtiden skal bli, men de fleste ser for seg at skrivebordet ditt ligger på Internett, og så får du tilgang til alt gjennom nettleseren. iCloud er et godt eksempel, men dette, og de andre løsningene som eksisterer, er fortsatt svært premature og begrensede i 2009.

Full, stedsuavhengig Windows med programmer

Nei, vi ønsker oss en fullverdig PC-opplevelse - Windows med alle programmene vi bruker til vanlig, uten begrensninger. Umulig? Slett ikke. Med en romslig og rask minneplugg eller ekstern harddisk, er det faktisk temmelig enkelt å få til - allerede i dag.

Og at det er en nyttig sak, kan ingen komme fra. Bare les videre, så skal du se.

Portabel virtuell PC

Takket være programmet VirtualBox fra Sun, som nå har kommet i en såkalt Portable App-utgave som ikke trenger installasjon, kan du kjøre Windows - eller andre operativsystemer for den saks skyld, uten å måtte installere noe som helst på vertsmaskinen du kjører løsningen på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer