Nå kan du skrive ut - trådløst

HP satser trådløst, også på skriversiden. En ny blekkskriver og en alt-i-ett-skriver har innebygd 802.11b-støtte.

Publisert
Sist oppdatert

De to enhetene er myntet på hjemmebruk og småbedrifter. Flere og flere velger nå trådløst nettverk i forbindelse med anskaffelse av bredbånd, noe du kan lese mer om i denne artikkelen.

HP Deskjet 5850

Nå kan du skrive ut - trådløst


Blekkskriveren har fått navnet HP Deskjet 5850, og skal i følge HP være konstruert med tanke på enkel installering med lite eller ingen ekstra konfigurering. Den kan kobles til et hjemmenettverk av datamaskiner ved hjelp av en ethernet-port eller trådløst via 802.11b-standarden.

Skriveren skal egne seg spesielt godt til fotoutskrifter (kantløst), spesielt dersom du kjøper en tilleggspatron med fotoblekk (da får du til sammen 6 blekkfarger). Oppløsningen er 4800 x 1200 dpi, og hastigheten er oppgitt til maks 21 sider pr munutt i sort/hvitt og 15 i farger. Papirskuffen rommer 150 ark, men denne kan bygges ut til å romme 400.

5850 kan også skrive på begge sider av arket, automatisk. Skriveren har fått en veiledende pris på 2.795 kroner inkl mva.

HP PSC 2510 Photosmart

Nå kan du skrive ut - trådløst


Dette er en alt-i-ett-enhet som inkluderer skriver, faks, skanner og kopimaskin. Også her har HP lagt vekt på brukervennligheten; den skal kreve lite eller ingen konfigurering.

Oppløsningen og oppgitt hastighet er som på Deskjet 5850, og som navnet indikerer skal også PSC 2510 Photosmart egne seg for reproduksjon av fotografier, kantløst. Skannerdelen har en optisk oppløsning på 1200 x 2400 punkter (48 bits fargedybde). Faksdelen lar deg lagre inntil 60 numre, og husker de 50 siste faksene som ble mottatt.

I tillegg har PSC 2510 Photosmart innebygd leser for de de aller fleste minnekort (inkludert xD), og lar deg skrive ut bilder fra disse direkte. Den har også en 6,4 cm stor LCD-skjerm som kan vise bildene før du skriver dem ut. Du trenger dermed ikke datamaskin i det hele tatt for å produsere fotoutskrifter.

Og kanskje mest banebrytende er muligheten for å vise bildene fra minnekortet på LCD-skjermen, og sende utvalgte bilder som vedlegg til epost - uten å gå via PCen. Hos mottakeren vises fotografiene som miniatyrer, med klikkbare koblinger til et sikkert web-sted der bildene kan vises, lagres, deles og skrives ut.

HP PSC 2510 Photosmart har en veiledende pris på 4.795,- kroner inkl mva.

Begge vil være på plass i butikkene i oktober, i følge HP.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer