Nå kan du skrive ut - trådløst

HP satser trådløst, også på skriversiden. En ny blekkskriver og en alt-i-ett-skriver har innebygd 802.11b-støtte.

Publisert
Sist oppdatert

De to enhetene er myntet på hjemmebruk og småbedrifter. Flere og flere velger nå trådløst nettverk i forbindelse med anskaffelse av bredbånd, noe du kan lese mer om i denne artikkelen.

HP Deskjet 5850

Blekkskriveren har fått navnet HP Deskjet 5850, og skal i følge HP være konstruert med tanke på enkel installering med lite eller ingen ekstra konfigurering. Den kan kobles til et hjemmenettverk av datamaskiner ved hjelp av en ethernet-port eller trådløst via 802.11b-standarden.

Skriveren skal egne seg spesielt godt til fotoutskrifter (kantløst), spesielt dersom du kjøper en tilleggspatron med fotoblekk (da får du til sammen 6 blekkfarger). Oppløsningen er 4800 x 1200 dpi, og hastigheten er oppgitt til maks 21 sider pr munutt i sort/hvitt og 15 i farger. Papirskuffen rommer 150 ark, men denne kan bygges ut til å romme 400.

5850 kan også skrive på begge sider av arket, automatisk. Skriveren har fått en veiledende pris på 2.795 kroner inkl mva.

HP PSC 2510 Photosmart

Dette er en alt-i-ett-enhet som inkluderer skriver, faks, skanner og kopimaskin. Også her har HP lagt vekt på brukervennligheten; den skal kreve lite eller ingen konfigurering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer