Nå kommer Disney+

Priser og dato er klar for lansering av Disney+ i Norge.

DISNEY+ KOMMER TIL HØSTEN: 15. september lanseres Disney+ i Norge, til en pris av 69 kroner per måned - eller 689 kroner per år. Foto: Disney+
DISNEY+ KOMMER TIL HØSTEN: 15. september lanseres Disney+ i Norge, til en pris av 69 kroner per måned - eller 689 kroner per år. Foto: Disney+ Vis mer
Publisert

Mange norske småbarnsforeldre har gått og venter på at strømmetjenesten Disney+ skal bli tilgjengelig her til lands. I januar i år ble det varslet at den skulle åpne til sommeren, men som Dinside skrev i begynnelsen av mai så sa ryktene at lanseringen i de nordiske landene var utsatt til september.

Og nå er det altså klart:

Disney+ lanseres i åtte europeiske land den 15. september, og blant dem er Norge.

Det vil koste 69 kroner i måneden eller 689 kroner for et årsabonnement.

Dette vil du få

Disney+ ble lansert i USA, Canada og Nederland i november i fjor.

Tjenesten inneholder Disneys egne produksjoner, men også innehold fra andre selskaper som hører inn under Disney-konsernets paraply, som Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

I tillegg vil det produseres originalt innhold, i form av både spillefilmer, serier, dokumentarer samt kortere innhold eksklusivt for plattformen.

Inntil fire enheter

Ifølge presseinformasjonen fra Disney+, vil tjenesten være tilgjengelig på de fleste mobiler og TV-enheter.

Det vil også være mulig å strømme på opptil fire forskjellige enheter samtidig og laste ned ubegrenset innhold på opptil ti enheter.

Brukere kan opprette opptil 7 ulike profiler og det vil være mulig å sette opp barnevennlige profiler.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer