Paramount+

Nå kommer enda en Netflix-utfordrer

Den norske datoen for Paramount+ er klar.

PARAMOUNT+: «Homeland» er en av de største seriene til Showtime. Foto: Showtime
PARAMOUNT+: «Homeland» er en av de største seriene til Showtime. Foto: Showtime Vis mer
Publisert

Disney+ var ikke mange timene gammel i Norge før en «ny» konkurrent annonserte strømmekrig.

Er du kunde hos Get, Strim, RiksTV, T-We eller Canal Digital har du kanskje allerede stiftet bekjentskap med Paramount+. Snart blir tjenesten frittstående tilgjengelig på flere plattformer slik at flere får tilgang.

Oppdatering: Ifølge Serienytt er datoen for Paramount+ nå klar. Tjenesten lanseres 4. mars i USA, Canada og Latin-Amerika, mens Norden står for tur 25. mars. Senere på året følger Australia, skriver nettstedet.

Flere kritikerroste serier

Paramount+ kan allerede skilte med serier som «Yellowstone» og «Waco», men når tjenesten relanseres neste år vil brukerne også få tilgang til innhold fra Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon, samt filmer fra Paramount Pictures.

I tillegg blir CBS All Access en del av den «nye» tjenesten.

Totalt vil Paramount+ bestå av 6000 episoder og filmer, skriver ViacomCBS, selskapet bak tjenesten, i en pressemelding.

– Tjenesten vil bli enda mer attraktiv for kundene og partnerne våre. Med relanseringen vil vi bli en betydelig utfordrer i streamingmarkedet, og den tjenesten hvor film- og serie-elskere i alle aldre kommer for å bli underholdt, sa Jesper Dahl, som er nordisk sjef i ViacomCBS, i fjor høst.

Eget innhold

Showtime er blant annet kjent for seriene «Dexter», «Homeland», «Billions» og «Ray Donovan», og i dag vises innholdet i hovedsak på HBO Nordic.

På spørsmål om hva som skjer med Showtime-innholdet på HBO Nordic når Paramount+ lanseres i 2021, sier ViacomCBS følgende:

– Paramount+ får alle nye serier eksklusivt etter 1. januar 2021.

Neste år kommer også «First Ladies» med Viola Davis som Michelle Obama, «Halo» som er basert på den populære spillserien med samme navn og spiondramaet «Lioness».

I tillegg er følgende serier annonsert:

  • «American Rust»
  • «Lioness»
  • «Guilty Party»
  • «The Harper House»
  • «Behind the music »

Hvilke plattformer Paramount+ blir tilgjengelig på og hva det vil koste å være abonnent, har vi dessverre ikke fått svar på, men ViacomCBS skriver i en e-post til Dinside at de vil dele mer informasjon nærmere lansering.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer