Straks klart for Windows 10 Spring Creators Update

Nå kommer endelig Windows-nyheten Microsoft har skrytt av lenge

Timeline-funksjonen er kanskje den viktigste nyheten i vårens store Windows 10-oppdatering.

TIMELINE: Snart kan du enkelt spole tilbake tiden og ta opp igjen tråden der du var og fortsette arbeidet. Skjermdump: Microsoft
TIMELINE: Snart kan du enkelt spole tilbake tiden og ta opp igjen tråden der du var og fortsette arbeidet. Skjermdump: Microsoft Vis mer
Publisert

Oppdatert 30. april: Ifølge The Verge er oppdateringen nå tilgjengelig for nedlasting.

Hender det at du sitter foran PC-en på jobben en mandags morgen, og sliter med å ta opp tråden fra før helgen? Da kan du glede deg til Timeline – en av de største nyhetene som vil være på plass i den neste store oppdateringen til Windows 10, planlagt seinere denne våren.

Oppdateringen har fått navnet Windows 10 Spring Creators Update, ifølge Windowscentral.com, og inneholder en rekke andre nyheter, forenklinger og forbedringer i tillegg til Timeline-funksjonen.

Loggbok de luxe

Timeline er rett og slett en slags smakfull loggbok. La oss si at du sitter og jobber med et dokument i Word. Samtidig gjør du noen oppdatering på en PowerPoint-presentasjon du har jobbet med, og kikker på en YouTube-video som gir deg nyttige innspill.

Med Timeline lagres aktivitetene dine, slik at du seinere kan spole tilbake og se hva du gjorde akkurat den og den datoen. På den måten kan du raskt ta opp igjen tråden der du var og fortsette arbeidet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer