Nå kommer MP3-spillerne med WLAN

Dette er en spennende utvikling - MP3-spillere med innebygde WLAN-muligheter er på vei, og det lover ny funksjonalitet.

Nå kommer MP3-spillerne med WLAN
Publisert
Sist oppdatert

Trådløst nett er alltid nyttig, og det er stadig flere produsenter som lanserer dingser med WLAN-støtte. Nå er turen kommet til MP3-spillere, og både SoniqCast og iRiver har annonsert at de vil bygge inn WLAN-mottakere i sine kommende spillere.

Løsningen til SoniqCast støtter 802.11b-nett, samt har innebygd FM-sender og mottaker. Fordelene er mange: Du kan overføre musikk trådløst, samt koble spilleren mot anlegg hjemme eller i bilen uten en tråd. Spilleren, som heter Aireo, har en 1.5 GB-disk, så det er plass til en god del musikk der, og i tillegg støtter den SD-minnekort på opptil 1 GB. Aireo skal være i salg i begynnelsen av februar.

SoniqCast er ikke de eneste som bygger inn slik funksjonalitet i sine spillere. Kjente iRiver kommer også med en lignende MP3-spiller i nærmeste fremtid, uten at de har avslørt noen nærmere detaljer om teknologien eller pris. Vi venter i spenning.

Vi liker ideen med trådløst nett på musikkspillere, og kommer til å følge med på utviklingen fremover.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer