Nå kommer Spotify for iPhone

Den populære streaming-tjenesten blir tilgjengelig over alt.

Nå kommer Spotify for iPhone
Publisert
Sist oppdatert

Spotify lar deg streame musikk fra et gigantisk online musikkbibliotek, og har i løpet av det siste året blitt en svært populær tjeneste. For 99 kroner pr måned får du fri tilgang til millioner av sanger uten reklameavbrudd. En gratisversjon med reklameavbrudd finnes også, men krever at du har fått invitasjon.

Dette er musikkhimmelen

Ulempen med Spotify er at det foreløpig er en tjeneste som er låst til datamaskinen, men nå er det i endring. Tidligere i dag meldte Spotify gjennom sin blogg at de er i ferd med å legge siste hånd på en versjon for iPhone.

Spotify på joggeturen

Dermed får brukerne tilgang til millioner av sanger på iPhone direkte, så lenge de har nettilgang. Man får også tilgang til sine spillelister, og kan dermed lage en spilleliste til joggeturen, for eksempel.

Her ser du en video av løsningen:

Spotify mellomlagrer sanger du har spilt, og dermed blir ikke dataoverføringen like stor andre gang du spiller sangen som første, og behovet for båndbredde behøver ikke dermed å være stor. Turbo3G skulle uansett være tilstrekkelig for førstegangs avspilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.