Playstation Now til Norge

Nå lanseres PlayStation Now i Norge

Gir deg tilgang til over 700 spill mot en månedlig avgift.

HUNDREVIS AV SPILL: Playstation Now lar deg spille flere hundre spill mot en månedlig avgift. Nå lanseres tjenesten snart i Norge.
HUNDREVIS AV SPILL: Playstation Now lar deg spille flere hundre spill mot en månedlig avgift. Nå lanseres tjenesten snart i Norge. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 12. mars: PlayStation Norge bekrefter nå at PlayStation Now lanseres i dag, 12. mars, her til lands.

Prisene er 145 kroner i måneden eller 975 kroner for 12 måneder. Det er mulig å teste tjenesten gratis i syv dager.

«Spillabonnementstjenesten gjør det mulig for spillere å strømme sine neste eventyr originalt fra PS4, PS3 eller PS2 på PS4 eller Windows-baserte datamaskiner, og det lar også spillerne laste ned PS4- og PS2-spill, slik at de kan spilles i frakoblet modus i sin ordinære skjermoppløsning.»

Netflix for spill

Denne uka har Sony annonsert at deres spilltjeneste PlayStation Now snart vil lanseres i flere nye land, deriblant Norge. Tjenesten har vært tilgjengelig i fem år allerede, men kun i et fåtall land.

PlayStation Now kan sammenlignes med en slags Netflix for spill. Mot å betale en månedlig avgift kan du fritt spille alle spillene som ligger i katalogen – per i dag teller den over 600 spill, både til PlayStation 2, 3 og 4.

Her er noen av de siste spillene som har blitt lagt til i PlayStation Now-tjenesten.
Her er noen av de siste spillene som har blitt lagt til i PlayStation Now-tjenesten. Vis mer

Spillene kan enten strømmes via nettet eller lastes ned til PS4-konsollen. Det er dog kun PS2- og PS4-spill du får lastet ned, mens PS3-spillene må strømmes.

PlayStation Now finnes også i en PC-versjon (kun med strømmemuligheten), som også nå er blitt lansert i Norge.

Microsoft med lignende tjeneste

Også Microsoft tilbyr en tilsvarende tjeneste, Xbox Game Pass, som har vært tilgjengelig i Norge i halvannet år allerede.

Her er prisen 99 kroner per måned, og for det får du fri tilgang til rundt 100 spill.

En ekstra gulrot er at Microsoft for et år siden gjorde det slik at spill som gis ut av Microsoft Studios blir tilgjengelig i tjenesten på lanseringsdagen. Det inkluderer spillserier som Forza, Halo og Gears of war. Xbox game pass gir deg dessuten 20 prosent rabatt om du vil kjøpe et spill til odel og eie.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer