Disney+

Nå øker prisen

Samtidig utvides strømmetjenesten med masse nytt innhold.

DISNEY+: 23. februar utvider strømmetjenesten med masse nytt innhold. Foto: Skjermdump
DISNEY+: 23. februar utvider strømmetjenesten med masse nytt innhold. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I morgen, tirsdag 23. februar, trer den varslede prisøkningen på strømmetjenesten Disney+ i kraft.

Da tjenesten ble lansert i Norge i september 2020, var prisen 69 kroner per måned, eller 690 kroner for et årsabonnement.

Nå blir tjenesten 20 kroner dyrere og vil koste 89 kroner per måned. Et årsabonnement øker med 200 kroner til 890 kroner.

Får populære serier og filmer

Disney+ forsvarer prisøkningen med at tjenesten samtidig får masse nytt innhold med en ny fane, Star, som vil inneholde en rekke TV-serier og filmer fra studioer som 20th Century Fox, ABC og FX.

Disney lover blant annet eksklusivt innhold under Star Originals som 45 serier og 44 filmer og spesialer. Merk for øvrig at ikke alt innholdet blir tilgjengelig 23. februar, men kommer i løpet av året.

Star vil inneholde både nye og gamle filmer og serier, som «Titanic», «Alle elsker Mary», «Pretty Woman», «Lost», «24» og «Homeland».

Komiserier som «Modern Family» og «How I Met Your Mother» kommer også til Disney+.

Hans van Rijn, Country Manager for The Walt Disney Company i Norden, nevnte også seriene «Atlanta», «Pose» og «American Horror Story» som i dag er tilgjengelig på konkurrerende strømmetjenester. Det inkluderer også «Atlanta», «Son’s of Anarchy», «The Americans», «Better Things» og «The Walking Dead».

Fra før består Disney+ av fanene Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Spennende strømme-år

Disney+ har på kort tid blitt en real utfordrer til Netflix og rundet nærmere 90 millioner abonnenter på ett år.

2021 ser virkelig ut til å bli et interessant år sett med norske strømmeøyne. Både HBO Max og Paramount+, som en egen tjeneste, blir lansert her til lands i løpet av året.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer