iTunes på Samsungs TV-er

Nå skal erkerivalene Apple og Samsung samarbeide

De to elektronikkgigantene annonserer overraskende samarbeid. Først kommer iTunes på Samsungs TV-er. AirPlay 2 er også på vei.

ITUNES: Snart kan personer med Samsung-TV se filmer og TV-serier fra iTunes. Foto: Samsung.
ITUNES: Snart kan personer med Samsung-TV se filmer og TV-serier fra iTunes. Foto: Samsung. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konkurrentene Apple og Samsung annonserer i dag at iTunes blir tilgjengelig på flere av TV-modellene til det sørkoreanske selskapet. Har du en Samsung-TV fra 2018 eller har planer om å kjøpe en 2019-modell, kan du se filmer og TV-serier fra iTunes direkte på TV-en.

Samsung opplyser at det gjelder smart-TV-er fra 2018 og 2019, og at det inkluderer QLED-modeller med 4K- og 8K-oppløsning.

Gjennom den offisielle iTunes-appen får du tilgang til alt videoinnholdet du har kjøpt, men du kan også leie og kjøpe filmer direkte i appen og se det på Samsung-TV-en din. Dette er første gang iTunes' film- og TY-innhold er tilgjengelig på en ikke-Apple-plattform foruten om Windows.

- Vi er stolte av vårt arbeid med industriledere for å levere det bredeste tilbudet på vår Smart TV-plattform. Å levere mer innhold, verdi og funksjonalitet til Samsung TV-eiere og Apple-kunder gjennom iTunes og AirPlay, er godt for alle, sier Won-Jin Lee, visepresident for Visual Display i Samsung, i en pressemelding.

iTunes blir tilgjengelig på Samsungs TV-er i 100 land. For 2018-modellene må man laste ned en fastvareoppdatering for å få tilgang til appen. Lanseringen er satt til våren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer