CES 2020

Nå skal LGs rullbare TV straks rulles ut

Men vi er ikke sikre på om vi kommer til å si løp og kjøp ...

TROLL AV ESKE: LG lover at deres rullbare TV kommer i butikkene om kort tid. Video: Bjørn Eirik Loftås, Dinside Vis mer
Publisert

LAS VEGAS, DINSIDE: Det var under fjorårets CES-messe i Las Vegas at vi først stiftet bekjentskap med TV-en som kan rulles ned i TV-benken når den ikke er i bruk, og selv om det ble lovet, har ikke Signature R kommet i butikkene ennå. Men det skal skje tidlig i 2020, lovet LG under mandagens pressekonferanse i forkant av årets CES-messe.

3 millimeter og fleksibel

TV-en måler 65 tommer og har et tynt OLED-panel, og det er her selve hemmeligheten ligger. Takket være at hver piksel genererer sitt eget lys, og ikke er avhengig av flere lag med filtre og bak/sidelys, kan panelene både være svært tynne og altså rullbare. Denne er 3 millimeter tynn.

Vi tror imidlertid ikke det vil bli solgt svært mange av dem, vi snakker her tross alt om en TV som fort kommer til å koste flere hundre tusen kroner når den omsider er klare for markedet (ingen hos LG vil bekrefte noen pris ennå). Se video øverst i saken og klikk her for å lese mer om Signature R.

Som kunst på veggen

LG hadde imidlertid flere TV-er å vise fram, og kanskje mest interessant var den nye Gallery-serien. Dette er TV-er som henger like tett mot veggen som et bilde, og i motsetning til Samsungs The Frame, sitter alle tilkoblingene i selve TV-en på baksiden, og ikke i en ekstern boks.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer