CES 2021

Nå skal munnbindene bli smarte

En av de store trendene på årets teknomesse i Las Vegas.

MED SENSOR: AirPop Active Plus+ har en innebygd sensor som kan registrere både pusten og og luften rundt deg. Foto: AirPop
MED SENSOR: AirPop Active Plus+ har en innebygd sensor som kan registrere både pusten og og luften rundt deg. Foto: AirPop Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2020 var året da munnbind ble et vanlig syn på folk også utenfor Asia. Som et smittevern-tiltak mot coronaviruset bruker folk det på butikken, når de reiser kollektivt og går på kjøpesentre. Og kanskje kan det være at munnbindet har kommet for å bli,

På teknomessa CES som avholdes i Las Vegas denne uken er helse en av de store trendene, og selvsagt var det en rekke smarte munnbind som ble avslørt.

Maskfone

Vi har allerede omtalt Maskfone, munnbindet med innebygde ørepropper og mikrofon. Fordelen med dette er at det blir enklere å ha telefonsamtaler mens du fremdeles har munnbindet på. Prisen ligger på 50 dollar, cirka 420 kroner.

AirPop Active+

Når man først puster i et munnbind, hvorfor ikke bruke det til noe? AirPop Active+ gjør nettopp det, og kaller seg en såkalt «air wearable» som kan overvåke luften du puster både ut og inn med en sensor kalt Halo. Via en app kan du følge med på pustevaner og -mønster eller se hvordan kvaliteten på filteret som sitter i munnbindet er - og når det er på tide å bytte det ut.

Prisen? 149,99 dollar, cirka 1260 kroner. Da får du med fire filteret på kjøpet. Les mer på nettsidene til AirPop.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer