Google Nest Hub 2

Nå vil Google «høre» deg sove

Lanserer ny smartskjerm med søvnsporing.

Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha lansert en håndfull smarte høyttalere kom Google for et par år siden med sin første «smartskjerm» i form av Nest Hub, som ble lansert i mai 2019 her i Norge.

Dette er altså en skjerm med høyttaler som du både kan prate til og betjene via berøring. Du kan blant annet spille musikk, høre på radio, se bilder, finne oppskrifter, sjekke trafikken til jobb, ta tiden, styre belysning, sjekke hvem som ringer på og mye, mye mer.

Nå har selskapet lansert 2. generasjon Nest Hub (Nest Hub 2 fra nå av). Som med førstemann blir den ikke tilgjengelig her i Norge fra dag én, men den er lansert i USA til en pris på 99 dollar - samme pris som forgjengeren.

Oppdatert 7. april: I en pressemelding bekrefter Google nå at 2. generasjon Nest hub kommer til Norge. Dato for norsk lansering er satt til 4. mai. Den blir tilgjengelig i Googles nettbutikk, samt hos «en rekke forskjellige forhandlere» med en veiledende pris på 1149 kroner.

Radar-sporing av søvn

Denne gangen er en av nyhetene at Nest Hub 2 har fått en innebygd Soli-radar, som man for øvrig også finner på Googles Pixel 4-telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer