NAMM - musikkeknologisk eldorado

NAMM - musikkeknologisk eldorado
Publisert
Sist oppdatert

Apple satser stort på programvare i egen regi. De kjøpte opp et av de store programvarehusene for musikk - Emagic - og har videreutviklet løsningene til et svært høyt nivå. Prisen på GarageBand er latterlig lav, og fungerer som innfallsport til Apples musikksatsning.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Logic Pro 7 på en kraftig Mac med to store 30-tommers skjermer er et svært potent verktøy. Du får et komplett og avansert lydstudio med mengder av virtuelle instrumenter.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Cakewalk er en av pionerene som har hengt med siden tidlig 80-tall. De har slått seg sammen med Roland og har utviklet brukervennlige og stabile løsninger for proffer og amatører.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Steinberg er blant de eldste programvarehusene, og ble nylig overtatt av Yamaha etter en kort stund i Pinnacles portefølje. Det er det eneste av de gamle, store musikprogrammene fra MIDI-urtiden som fortsatt er tilgjengelig både på Mac og PC.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Pro Tools tilsvarer Excel - det er det alle de store i bransjen bruker og det programmet alle kan, derfor er det det beste valget hvis du skal selge kunnskapene dine til andre. Etter at M-Audio ble inlemmet i familien under videofirmaet Avid som også eier Digidesign, produsenten av ProTools, ble det lansert rimelige versjoner som er kompatible med M-Audio sine lydenheter. Også for hobbybrukere kan det være svært lurt å lære seg ProTools, ikke bare for egne prosjekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer