NAPA PA24

Den ser ut som en vanlig minneplugg, men i praksis er denne lille enheten både MP3/WMA-spiller med kapasitet nok til 2-4 CD-plater, eller en ekstern lagringsenhet med 128 MB kapasitet.

Publisert
Sist oppdatert

Minneplugger blir av mange omtalt som en naturlig erstatter for den gamle disketten. Vi har omtalt produktene ved flere anledninger, og vi har blant annet også demonstrert dem på God Morgen Norge på TV2. Nå dukker det stadig opp kombinerte minneplugger/musikkspillere, og denne lille saken fra Napa er en av de tøffeste vi har sett.

Fjærlett

Selve enheten er ikke større enn en lighter, og veier uskyldige 31 gram. Den leveres med ørepropper og en praktisk snor som lar deg henge den som et kjede rundt halsen. Her er også ledningene til øreproppene festet, slik at alt er samlet på ett sted.

Spilleren kan kobles direkte til en ledig USB-port, eller via den medfølgende kabelen. Den skal i neste øyeblikk dukke opp som en egen disk i Windows XP. Dette skjedde ikke for oss, vi var nødt til å installere driverne som fulgte med på CD. Uansett var dette en smertefri operasjon, og etter noen sekunder var vi klar til å overføre MP3-filene våre til den nye stasjon F:

Selve overføringen gikk ganske tregt; det tok ca 12 sekunder å overføre en fil på 5 MB på vår test-PC. Selv om enheten kun støtter USB1.1, er dette langt tregere enn hva som teoretisk er mulig for standarden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer