Når epost blir alt du trenger

Flexamail lar deg surfe, sjekke Facebook og oppdatere Twitter - alt via epost.

Når epost blir alt du trenger
Publisert
Sist oppdatert

Mange bedrifter har sperret nettilgangen for sine ansatte; enten i sin helhet eller til utvalgte nettsider.

Ikke nødvendigvis fordi de ansatte ikke får lov til å sose bort fem minutter i arbeidstiden, men også av sikkerhetsmessige hensyn. Mange nettlesere er befengt med sikkerhetshull som kan utnyttes av en ondsinnet nettside.

Dog er det fullt mulig å surfe på nettet - via e-post! Tjenesten Flexamail gir deg nemlig tilgang til en hvilken som helst nettside ved å sende en enkel epost, og du kan dessuten koble tjenesten mot Facebook og Twitter for å interagere med disse tjenestene.

Gratis å registrere seg

Flexamail fungerer på følgende måte: du registrerer deg først med en epostadresse og passord. Deretter mottar du en epost for å verifisere at du eier denne epostadressen. All kommunikasjon med tjenesten foregår deretter via epost, men det må selvsagt gjøres fra epostadressen du har registrert deg med.

Les også: Slik bruker du Outlook smartere

Når du så er logget på, kan du eventuelt tilknytte Facebook og Twitter (foreløpig de to eneste som er støttet). Dette gjøres via de nevnte tjenestenes autoriseringsmekanismer, så du slipper å legge igjen brukernavn og passord hos Flexamail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer